Seriozitet, cilesi dhe garancë afatgjate!

 
 
 
 

Rreth nesh

 
Për më shumë se një dekadë, Universal Group ka prodhuar, dizajnuar dhe instaluar produktet metalike më të mira të disponueshme. Me vendndodhje në Gostivar, ekipi ynë i kontraktorëve me kualifikimin më të lartë, mund të instalojnë çdo lloj parmakësh, tendash, portash dhe dyersh.

Produktet metalike të Universal Group ju ofrojnë:

Siguri dhe mbrojtje

Privatësia

Cilësia

Ne do të përmbushim pritshmëritë tuaja dhe do ta përfundojmë punën për kënaqësinë tuaj!

 
 
 
 
Ne ndërtojmë objekte, por edhe objekter na krijojnë neve. Ne besojmë se objektet mund ta formësojnë shoqërinë tonë për të neserme me te mire. Për këtë ndërtojmë.
 
 
 
 
 
 
 
 

Biznes inovativ

 
 
 

Praktikat më të mira

 
 
 

Projekte kreative

 
 
 

Klientë të kënaqur

 
 
 
 
 
 

Punim i të gjitha llojeve të konstruksioneve metalike

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Të forta, të qëndrueshme dhe me stil, dyert e jashtme prej hekuri të Universal Group ofrojnë siguri dhe një përzgjedhje të madhe dizajnesh për përdorim rezidencial dhe komercial. Ato janë të përgatitura në fabrikë për një punë përfundimtare të lehtë dhe qoshet janë bërë për të parandaluar thithjen e ujit. Dyert tona prej hekuri përfshijnë bërthama efikase energjetike dhe rezistente ndaj zjarrit.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Parmakët tanë janë të punuara me dorë dhe të krijuara për të rezistuar gjithë jetën. Qëllimi ynë është t'ju ofrojmë produkte, shërbim, kënaqësi dhe, natyrisht, cilësi superiore. Ja dhe disa arsye të tjera pse parmakët tanë të Grupit Universal janë zgjidhja e duhur për projektin tuaj: të mbrojtura nga korrozioni, garancia më e gjatë në industrinë e hekurit, konstruksione plotësisht të salduara të të gjitha pjesëve të hekurit.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Në Universal Group ne ofrojmë një gamë të gjerë të dizajneve modulare të strehave që janë të lehta për t'u montuar dhe instaluar. Ne e kuptojmë se çdo shtëpi është unike dhe strehat tona mund të bëhen në pothuajse çdo madhësi dhe konfigurim, për t'iu përshtatur shtëpisë suaj, si dhe nevojave dhe preferencave tuaja individuale.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kjo bëhet nëpërmjet ushtrimit të forcës në pjesën ku punohet. Forca duhet të tejkalojë forcën rrjedhëse të materialit për të arritur deformimin d.m.th. palosje. Vetëm atëherë mund të merrni një rezultat të përhershëm në formë lakimi. Universal Group kryen gjithashtu prerje llamarine deri në 5mm dhe prerje me makinë CNC të metaleve deri në 2cm.
 
 
 
 
 
 
 

Projektet tona..

 
MË SHUMË
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na kontaktoni

 
Na kontaktoni duke përdorur formularin më poshtë:

 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
*