Откријте модерен, издржлив и достапен дизајн

 
 
 
 

За нас ...

 
Повеќе од една деценија, Универзал груп ги произведува, дизајнира, и инсталира најдобрите достапни метални производи. Лоцирани во Гостивар, нашите тим од висококвалификувани изведувачи со целосна услуга можат да инсталираат секаков вид ограда, настрешници, порти и врати. Металните производи на Универзал груп ви нудат:

  • Безбедност и заштита
  • Приватност
  • Квалитет

Ние ќе ги исполниме вашите очекувања и ќе ја завршиме работата на ваше задоволство!
 
 
 
 
Ние правиме објекти, но и објектите нè прават нас. Ние веруваме дека објектите можат да го обликуваат нашето општество за подобро утре. Затоа градиме.
 
 
 
 
 
 
 
 

Иновативен бизнис

 
 
 

Најдобри практики

 
 
 

Креативни проекти

 
 
 

Задоволни клиенти

 
 
 
 
 
 

Изработка на сите видови на метални конструкции

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Силни, издржливи и стилски, Универзал груп надворешните железни врати нудат сигурност и со широк избор на дизајни за станбена и комерцијална употреба. Фабрички се подготвуваат за лесна завршна обработка, а аглите се направени да спречат апсорпција на вода. Нашите железни врати вклучуваат енергетски ефикасни јадра и отпорни на оган.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Нашите огради се рачно ковани и направени да траат цел живот. Целта е да ви обезбедиме супериорни производи, услуга, задоволство и, се разбира, квалитет. Еве уште неколку причини зошто нашиот Универзал груп оградите се вистинскиот избор за вашиот проект: заштитени од корозија, најдолгата гаранција во индустријата за железо, целосно заварена конструкција на сите парчиња железо.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Во Универзал груп нудиме широк спектар на модуларни дизајни за настрешници што се лесни за склопување и инсталирање. Ние разбираме дека секој дом е уникатен и нашите настрешници може да се направи во речиси секоја големина и конфигурација за да одговара на вашиот дом, како и на вашите индивидуални потреби и преференции.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ова се прави преку примена на сила на работното парче. Силата мора да ја надмине јачината на приносот на материјалот за да се постигне деформацијата т.е виткањето. Само тогаш можете да добиете траен резултат во форма на свиок. Универзал груп врши и сечење на лим до 5мм и сечење со ЦНЦ машина на медали до 2цм.
 
 
 
 
 
 
 

Наши проекти..

 
ПОВЕЌЕ
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Контактирајте нè

 
Ве молиме контактирајте не користејќи го формуларот подолу:

 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
*